Regulament portare servicii SSM|SU – IBServ

Regulament portare servicii ssm|su

Acordare reducere de 50% in primele 3 luni de la portare

1. Campania este organizată de către Integrated Business Services SRL denumita in continuare “IBServ”, o companie specializată în furnizarea de servicii complete și personalizate în domeniul SSM și SU.

2. Campania se desfășoară în perioada specificată pe pagina dedicată campaniei.

3. Campania este valabilă doar pentru companiile care doresc să-și porteze serviciile de protecția muncii și situații de urgență la IBServ.

4. Pentru a participa la campanie, companiile trebuie să completeze formularul dedicat portării disponibil la finalul paginii campaniei.

5. Oferta personalizată va fi transmisă companiilor participante în cel mult 3 zile lucrătoare de la completarea formularului.

6. Companiile participante vor beneficia de o reducere de 50% la abonamentele lunare pentru primele 3 luni de la portare.

7. În cazul în care companiile participante doresc să semneze contractul cu IBServ, acesta trebuie semnat în termen de 10 zile calendaristice de la primirea ofertei personalizate.

8. În cazul în care compania nu semnează contractul în intervalul de 10 de zile, oferta se consideră anulată și compania nu va mai putea beneficia de reducerea campaniei.

9. Oferta nu poate fi combinată cu alte oferte sau promoții derulate de IBServ in perioada campaniei.

10. Participanții la campanie sunt de acord că informațiile furnizate în cadrul formularului de portare sunt corecte și complete.

11. IBServ își rezervă dreptul de a verifica informațiile furnizate de participanți în cadrul formularului de portare.

12. În cazul în care IBServ constată că informațiile furnizate de un participant sunt incorecte sau incomplete, acesta va fi exclus din campanie.

13. Decizia de excludere din campanie este definitivă și nu poate fi contestată.

14. IBServ își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania în orice moment fără a fi necesară o notificare prealabilă.

15. Participarea la campanie implică acceptul deplin și necondiționat al regulamentului campaniei.

16. În cazul oricăror neclarități sau contestații legate de campanie, soluția finală aparține IBServ.

17. Orice aspect nereglementat de regulamentul campaniei va fi soluționat de către IBServ în conformitate cu prevederile legale aplicabile în vigoare.