Campania “Sangele conteaza si pentru afaceri” – IBServ

Regulament “Sangele conteaza si pentru afaceri”

Acordare reducere intre 20%-40% pentru facilitarea donarii de sange

1. Campania este organizată de către Integrated Business Services SRL denumita in continuare “IBServ”, o companie specializată în furnizarea de servicii necesare antreprenorilor, un “pitstop pentru antreprenori”.

2. Campania se desfășoară în perioada specificată pe pagina dedicată campaniei.

3. Campania este valabilă doar pentru companiile care faciliteaza donarea de sange in randul angajatilor proprii si care au un contract de prestari servicii semnat pentru serviciul pentru care se doreste aplicarea reducerii.

4. Pentru a participa la campanie, companiile trebuie să urmeze pasii din pagina campaniei.

5. Reducerea va fi aplicata doar pentru un serviciu din cele participante in campanie si doar pentru luna in care s-a efectuat donarea

6. Companiile participante vor beneficia de o reducere intre 20%-40% la serviciul dorit din serviciile participante la campanie.

7. Reducerea nu poate fi combinată cu alte oferte sau promoții derulate de IBServ in luna in care s-a aplicat, pentru serviciul la care s-a aplicat reducerea.

8. Participanții la campanie sunt de acord că informațiile furnizate în cadrul formularelor din pagina campaniei sunt corecte și complete.

9. IBServ își rezervă dreptul de a verifica informațiile furnizate de participanți în cadrul formularelor din pagina campaniei.

10. În cazul în care IBServ constată că informațiile furnizate de un participant sunt incorecte sau incomplete, acesta va fi exclus din campanie.

11. Decizia de excludere din campanie este definitivă și nu poate fi contestată.

12. IBServ își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania în orice moment fără a fi necesară o notificare prealabilă.

13. Participarea la campanie implică acceptul deplin și necondiționat al regulamentului campaniei.

14. În cazul oricăror neclarități sau contestații legate de campanie, soluția finală aparține IBServ.

15. Orice aspect nereglementat de regulamentul campaniei va fi soluționat de către IBServ în conformitate cu prevederile legale aplicabile în vigoare.