Formular pentru planul familiei in caz de urgenta – ibserv.ro

Formular pentru Planul Familiei
in Caz de . UrgentA .

Pregătește-te pentru orice situație de urgență

Formularul “ PLANUL FAMILIEI MELE IN CAZ DE URGENTA ” acesta este un instrument util pentru a te pregati in caz de urgenta si pentru a te asigura ca ai toate informatiile necesare in cazul in care se intampla ceva rau. Nu este vorba doar despre a completa un nume si o adresa, ci si despre a aduna informatii despre contacte de urgenta, locuri de intalnire, si alte informatii relevante.

Acum ca ai aflat mai multe despre formular, te invit sa te pregatesti pentru orice situatie de urgenta. Este important sa fim pregatiti, iar formularul de pregatire in caz de urgenta de pe ibserv.ro este un instrument excelent pentru asta. Nu uita ca a fi pregatit este mai bine decat a fi surprins!

Dupa ce ai terminat de completat formularul, te vei bucura sa afli ca informatiile tale sunt in siguranta. Sistemul nostru va genera un PDF doar pentru tine, care va fi trimis doar la adresa ta de email, unde doar tu vei avea acces la el. Si asta nu e totul! Informatiile tale (mai putin numele si adresa de mail) vor fi sterse din baza noastra de date, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca vor fi gasite de cineva necunoscut. Acum poti sta linistit si sa te pregatesti pentru orice situatie de urgenta fara stres in plus!

Nu uita sa tai/impaturesti si sa ti centralizatorul in portofel.

a fi pregatit este mai bine decat a fi surprins!

Plan situatii de urgenta
(1/10) FII PREGATIT
fiipregătit.ro

PLATFORMA NATIONALA DE PREGATIRE
PENTRU SITUATII DE URGENTAPLANUL FAMILIEI MELE IN CAZ DE URGENTA(3/10) ACASA
(5/10) ALTE RUDE
(7/10) GRADINITA, SCOALA SI LOC DE MUNCA

#1

(9/10) GRADINITA, SCOALA SI LOC DE MUNCA

#2

| Varianta digitala a “Planului Familiei in caz de Urgenta” de pe platforma fiipregatit.ro|

DISTRIBUIE

Daca vei sa il completezi manual, poti utiliza sablonul de pe site-ul fiipregatit.ro