SERVICII

  _________

  Descopera intreaga noastra colectie de servicii esentiale pentru afacerea ta: de la protectia muncii si evaluarea riscurilor profesionale, pana la contabilitate, resurse umane, digitalizare si multe altele.

  *Foloseste bara de cautare pentru a gasi rapid serviciul perfect pentru dezvoltarea si consolidarea afacerii tale.

  **Daca preferi sa iei lucrurile pe indelete, da un scroll si exploreaza toate optiunile disponibile pe platforma.

  SERVICII

  disponibile pe platforma pana in prezent

  Securitate si sanatate in munca (SSM)

  Securitatea si sanatatea in munca (SSM) sunt prioritati esentiale pentru fiecare antreprenor care isi conduce afacerea cu responsabilitate. In momentul in care angajezi persoane noi, devine imperativ sa te asiguri ca fiecare membru al echipei tale lucreaza intr-un mediu sigur si sanatos inca de la inceputul colaborarii.
  Noi oferim servicii specializate in securitatea si sanatatea in munca, adaptate nevoilor specifice ale afacerii tale. Prin evaluarea riguroasa a riscurilor si implementarea masurilor preventive adecvate, contribuim la reducerea incidentelor si la promovarea unei culturi de siguranta in randul angajatilor tai.
  In plus, ne angajam sa asiguram conformitatea cu legislatia in vigoare si sa oferim suport continuu in monitorizarea si imbunatatirea conditiilor de munca. Astfel, nu doar ca protejam sanatatea angajatilor, dar contribuim si la cresterea eficientei si productivitatii intregii echipe.
  Alegand serviciile noastre de SSM, alegi sa investesti in siguranta si bunastarea angajatilor tai, consolidand in acelasi timp fundamentul unei afaceri responsabile si durabile.

  prin IBServ

  Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala (ERP)

  Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala (ERP) reprezinta o componenta esentiala in asigurarea unui mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajatii tai. In momentul in care angajezi personal nou, devine crucial sa identifici si sa gestionezi riscurile asociate activitatilor desfasurate in cadrul afacerii tale.
  La noi, oferim servicii specializate in evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala, adaptate specificului fiecarei industrii si afaceri. Prin analiza detaliata a fiecarei etape a proceselor de lucru, identificam potentialele pericole si riscuri pentru sanatatea si securitatea angajatilor tai.
  Echipa noastra de experti dezvolta si implementeaza strategii personalizate pentru reducerea si gestionarea riscurilor, conform normelor si reglementarilor in vigoare. Ne angajam sa colaboram strans cu tine pentru a asigura o evaluare completa si precisa a riscurilor, astfel incat sa poti lua decizii informate si sa protejezi sanatatea membrilor echipei tale.
  Prin alegerea serviciilor noastre de ERP, investesti in siguranta si bunastarea angajatilor tai, contribuind in acelasi timp la cresterea eficientei si productivitatii in cadrul afacerii tale. Asiguram un parteneriat dedicat si continuu in gestionarea riscurilor, pentru a promova un mediu de lucru sigur si sanatos pentru toti cei implicati.

  prin IBServ

  Medicina Muncii (MM)

  Medicina Muncii (MM) este gestionata in colaborare cu un partener specializat in domeniul sanatatii ocupationale, pentru a asigura sanatatea si siguranta angajatilor tai intr-un mod profesionist si eficient. Partenerul nostru ofera solutii personalizate adaptate necesitatilor specifice ale afacerii tale, incluzand examene medicale regulate, evaluari amanuntite ale riscurilor si consultanta pentru implementarea masurilor preventive adecvate.
  Colaborarea noastra se axeaza pe respectarea stricta a reglementarilor legale si pe promovarea unei culturi organizaționale orientate catre sanatate si siguranta. Prin angajarea in serviciile oferite de partenerul nostru in domeniul Medicinei Muncii, investesti in protejarea si imbunatatirea starii de sanatate a echipei tale, contribuind astfel la un mediu de lucru mai sigur, mai productiv si mai responsabil.

  prin colaborator

  Situatii de Urgenta (SU)

  Suntem dedicati oferirii de solutii complete pentru prevenirea si gestionarea eficienta a situatiilor de urgenta, inclusiv prevenirea incendiilor si gestionarea cutremurelor. In parteneriat strans cu afacerea ta, evaluam detaliat riscurile specifice si organizam sesiuni regulate de instruire pentru angajati in utilizarea echipamentelor de siguranta si procedurilor de evacuare.
  Oferim consultanta profesionala si implementam masuri preventive pentru a minimiza impactul negativ asupra activitatilor operationale in caz de urgenta.
  Alegand sa colaborezi cu noi, vei beneficia de un parteneriat solid, care prioritizeaza siguranta si protectia angajatilor tai, asigurand in acelasi timp conformitatea cu standardele legale si promovand un mediu de lucru sigur si securizat.

  prin IBServ

  Cercetarea Accidentelor de Munca (CAM)

  Cercetarea Accidentelor de Munca (CAM) este un serviciu esential oferit de echipa noastra pentru a asigura un mediu de lucru sigur si conform cu normele legale. Prin investigatii detaliate si analize aprofundate, identificam cauzele si factorii care au dus la incidentele de munca, contribuind astfel la prevenirea unor situatii similare in viitor.
  Echipa noastra de experti este pregatita sa intervina prompt in cazul unui accident de munca, documentand fiecare aspect al incidentului si colaborand cu autoritatile relevante pentru a asigura respectarea tuturor procedurilor legale. Analizam in detaliu conditiile de lucru, echipamentele utilizate si comportamentul angajatilor pentru a identifica masurile corective necesare.
  Prin serviciile noastre de Cercetare a Accidentelor de Munca, nu doar ca indeplinesti cerintele legale, dar si promovezi o cultura organizationala axata pe siguranta si bunastarea angajatilor tai. Implementam recomandari concrete pentru a imbunatati conditiile de munca si pentru a reduce riscul de accidente, contribuind astfel la cresterea productivitatii si moralului echipei tale.
  Alegand sa colaborezi cu noi pentru serviciile de CAM, investesti in siguranta si protectia angajatilor tai, demonstrand angajamentul tau fata de crearea unui mediu de lucru sigur si responsabil.

  prin IBServ

  Buletine PRAM

  Buletinele PRAM, oferite prin colaboratorii nostri specializati, reprezinta o componenta importanta pentru siguranta instalatiilor electrice din cadrul afacerii tale. Aceste buletine asigura inspectia si verificarea periodica a prizelor de pamant si a paratrasnetelor, prevenind riscurile asociate defectiunilor electrice si asigurand conformitatea cu reglementarile legale.
  Colaborarea cu ei pentru buletinele PRAM inseamna mai mult decat conformitate legala; inseamna o investitie in siguranta, eficienta si linistea ta. Partenerul nostru dedicat va asigura ca toate instalatiile tale electrice sunt verificate periodic si intretinute corespunzator, astfel incat sa poti sa te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale fara griji suplimentare.

  prin colaborator

  Audit SSM | SU

  Audit SSM | SU este un alt serviciu oferit de echipa noastra pentru a asigura conformitatea cu standardele legale si pentru a imbunatati siguranta si sanatatea la locul de munca. Auditul nostru cuprinde o evaluare detaliata a tuturor aspectelor legate de securitate si sanatate in munca (SSM), precum si de situatiile de urgenta (SU).
  Prin serviciile noastre de audit SSM | SU, te asiguri ca afacerea ta nu doar respecta toate normele legale, ci si promoveaza un mediu de lucru sigur si sanatos. Auditul nostru ajuta la identificarea punctelor slabe si la implementarea celor mai bune practici pentru a preveni accidentele si pentru a raspunde eficient in situatii de urgenta.
  Alegand serviciile noastre de audit SSM | SU, investesti in siguranta angajatilor tai si in succesul pe termen lung al afacerii tale. Echipa noastra de experti iti sta la dispozitie pentru a oferi consultanta personalizata si pentru a asigura ca toate masurile de siguranta sunt implementate si mentinute corespunzator.

  prin IBServ

  Contabilitate (CONTA)

  Serviciile de Contabilitate (CONTA), oferite prin colaboratorii nostri specializati, sunt concepute pentru a asigura gestionarea eficienta si precisa a finantelor afacerii tale. Colaboratorii nostri se ocupa de toate aspectele contabile, de la inregistrarea tranzactiilor financiare pana la intocmirea situatiilor financiare si a rapoartelor fiscale.
  Colaborand cu ei pentru serviciile de Contabilitate (CONTA), vei putea sa te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale, avand certitudinea ca partea financiara este gestionata in mod profesionist si eficient. Partenerul nostru dedicat va asigura ca toate aspectele contabile sunt administrate corect, oferindu-ti linistea si siguranta necesare pentru a te ocupa de cresterea afacerii tale.

  prin colaborator

  Resurse Umane (HR)

  Serviciile de Resurse Umane (HR), oferite prin colaboratorii nostri specializati, sunt esentiale pentru gestionarea eficienta a capitalului uman din cadrul afacerii tale. Echipa de experti in HR este pregatita sa se ocupe de toate aspectele legate de managementul personalului in conformitatea cu legislatia muncii.
  Colaborand cu ei pentru serviciile de Resurse Umane (HR), investesti in capitalul uman al afacerii tale si in succesul pe termen lung al companiei tale. Partenerul nostru dedicat va asigura ca toate aspectele legate de managementul personalului sunt gestionate in mod profesionist si eficient, oferindu-ti linistea si siguranta necesare pentru a te concentra pe cresterea si dezvoltarea afacerii tale.

  prin colaborator

  Infiintari / Modificari firme

  Serviciile de Infiintari si Modificari Firme, oferite prin colaboratorii nostri specializati, sunt esentiale pentru a te ajuta sa incepi si sa gestionezi cu succes afacerea ta. Infiintarea unei firme reprezinta primul pas in antreprenoriat, iar partenerii nostri te vor ghida prin toate etapele necesare, de la infiintarea initiala a companiei pana la efectuarea modificarilor structurale pe parcursul dezvoltarii acesteia.
  Colaborand cu ei pentru serviciile de Infiintari si Modificari Firme, vei avea certitudinea ca toate procedurile sunt gestionate profesional si in conformitate cu cerintele legale. Partenerii nostri dedicati vor asigura o tranzitie lina si fara probleme, oferindu-ti suportul necesar pentru a-ti dezvolta afacerea in mod sigur si eficient.

  prin colaborator

  Planuri de evacuare

  Serviciile de realizare a planurilor de evacuare, oferite de echipa noastra, sunt necesare pentru a asigura siguranta angajatilor si conformitatea cu reglementarile legale. Fiecare plan este conceput pentru a oferi instructiuni clare si eficiente in caz de urgenta, contribuind la protectia vietii si bunurilor.
  Alegand serviciile noastre de realizare a planurilor de evacuare, investesti in siguranta angajatilor tai si in protectia companiei tale. Echipa noastra de experti iti va oferi suportul necesar pentru a crea si implementa planuri de evacuare eficiente, contribuind astfel la un mediu de lucru sigur si responsabil.

  prin IBServ

  Stingatoare

  Serviciile de furnizare si mentenanta a stingatoarelor, oferite prin colaboratorii nostri specializati, sunt fundamentale pentru asigurarea unui mediu de lucru sigur si conform normelor de securitate.
  Alegand sa colaborati cu noi pentru furnizarea si mentenanta stingatoarelor, va asigurati ca spatiul dvs. de lucru este protejat impotriva incendiilor, respectand cele mai inalte standarde de siguranta si reducand riscurile asociate. O echipa dedicata va va sprijini in asigurarea unui mediu de lucru sigur si protejat pentru toti angajatii companiei.

  prin colaborator

  Web Design

  Serviciile de web design, oferite prin colaboratorii nostri specializati, sunt esentiale pentru transformarea vizibilitatii online intr-un motor puternic de crestere pentru afacerea ta. Echipa lor nu doar construieste site-uri web, ci creeaza experiente digitale care atrag si convertesc vizitatorii in clienti fideli.
  Colaborand cu ei, vei beneficia de o prezenta online care nu doar reflecta, ci si amplifica esenta si valorile distinctive ale brandului tau, plasandu-te in fruntea competitiei digitale actuale.

  prin colaborator

  Accesare fonduri

  Colaborarea noastra cu firma specializata in accesarea fondurilor reprezinta o oportunitate strategica pentru afacerea dumneavoastra. Noi facilitam parteneriate solide, oferind expertiza in identificarea si accesarea eficienta a diverselor surse de finantare disponibile de la institutiile statului, precum si prin programele Uniunii Europene. Impreuna, putem construi o colaborare solida si valoroasa, orientata catre atingerea obiectivelor strategice si asigurarea sustenabilitatii afacerii dumneavoastra intr-un mediu economic competitiv.

  prin colaborator

  Digitalizare  Colaborarea noastra in digitalizarea afacerilor prin intermediul programelor no-code oferite de partenerii nostri reprezinta o rampa de lansare in era digitala moderna. Aceste platforme permit afacerii tale sa dezvolte si sa implementeze aplicatii software complexe fara a fi nevoie de cunostinte avansate de programare. Colaborand cu noi si cu partenerii nostri specializati in no-code, vei putea sa transformi digital afacerea ta intr-un mod eficient si sustenabil, adaptandu-te cu usurinta la cerintele si provocarile pietei moderne.

  prin colaborator